Erdo renovation & building logo
Erdo home Erdo - Spacing Services Erdo - Spacing Projects Erdo - Spacing Request Price Erdo - Spacing Contact Erdo - SpacingSchilderwerk
Voor uw schilderklussen kunt u ook bij ERDO terecht of het nu binnen of buitenshuis is.

Buiten kan ERDO alle soorten verf gebruiken, elke verf soort voor de juiste ondergrond. Binnen schildeert ERDO met watergedragen verf zodat u minder last heeft van de verfgeuren.

Een voorbehandeling en afwerking de verfproducten is belangrijk voor de levensduur van o.a. het hout. Het schilderwerk ziet er natuurlijk netjes uit, maar het zal ook een beschermende functie tegen weersinvloeden.

Stucwerk
Stucwerk kent heel veel verschillende verschijningsvormen en er is een grote verscheidenheid aan kleuren. Een uiteenlopende aanbod aan materialen en de verschillende technieken van de stukadoor zijn de mogelijkheden oneindig. Door de verschillende materialen heeft het stucwerk een andere grofheid (fijnheid) en de techniek die de stucadoor gebruikt heeft ook invloed op het uiterlijk. Welke sfeer u ook wenst, met stucwerk kan hij worden gecreŽerd.

  • Klassiek; met glad pleisterwerk, lijsten en ornamenten.
  • Trendy; met glanzend venetiaans pleisterwerk.
  • Modern; met strak, glad en ingetogen pleisterwerk.
  • Natuurlijk; met gips-, kalk- , leem-, of tadelaktpleisters in aardse tinten.
  • Schuurwerk, kleurrijk, korrelpleisters, rustiek, glanspleisters, landelijk, spuitpleisters; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Maar met stucwerk houdt het niet op bij het uiterlijk alleen. Ook aan praktische en functionele eisen als brandwerendheid, vochtregulering en geluidsisolatie kan met stucwerk worden voldaan. In combinatie met een speciaal systeem of puur door het pleistermateriaal zelf.

Timmerwerk
Als u op zoek bent naar een timmerman of timmerbedrijf dat uw timmerwerk kan verzorgen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze timmerwerkzaamheden zijn heel divers, enkele voorbeelden daarvan zijn:

  • het leggen van houten of laminaat vloeren.
  • het produceren en plaatsen van ramen, kozijnen, deuren, kasten en dakkapellen.
  • aftimmeren van leidingen.
  • het bouwen van een carport.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van het timmerwerk dat ERDO voor u kan verzorgen.

Mocht u nog vragen hebben of een offerte willen aanvragen dan kan dat via de pagina contact.